Bra insatser utan att få med sig några poäng. Det är det inte bara IFK Motalas A-lag som kan sägas ha gjort det under säsongen. Detsamma gäller även P20-laget i juniorelitserien.

– Vi har haft två dippar under de sju matcher vi spelat. Nässjö där vi förlorade med 8-1 och Vänersborg förra helgen där vi fick stryk med 9-3. Annars har vi varit nära i många matcher. Nu har vi ju spelare från både Derby och Finspång i år så det är svårt att träna ihop. Så vi får träna under matcher och det går stadigt uppåt, säger tränaren Håkan Rohlén.

Och när IFK på lördagskvällen gästades av Sandviken så bevisade laget just det. För i snöyran på XL Bygg arena så blev det vinst för IFK-juniorerna som därmed tog sin andra seger för säsongen.

– Vi gjorde en riktigt bra match. Vi bestämde tidigt att det inte var någon idé att försöka spela utan bara lyfta långt. Så det blir lite primitiv bandy där det bara handlar om att kämpa. Och där var vi hetare än Sandviken. Det var bra jobb från allihop. Jättekul för killarna att få vinna över ett så bra motstånd som Sandviken, säger Rohlén.

IFK:s målskyttar: Albin Rohlén 4, Vilhelm Samuelsson 3, Anton Spångberg 2.