Borendamer vann blåsig match hemma

Det handlade mycket om Emelie Franzén, exallsvenska tjejen som tidigare hette Johnsson, när Boren vann mot Svärtinge på söndagen.

Emelie Franzén, tidigare Johnsson, gjorde segermålet när Boren vann hemma mot Svärtinge i tvåan på söndagen.

Fotboll2019-09-15 19:33

Franzén gjorde segermålet i division 2-matchen som Motalalaget vann med 1-0 (0-0).

–  Hon var både forward och mittback, spelade åt båda håll, säger tränaren Mikael Lindman som även ville berömma Nora Thörngren för en bra insats.

Lagen hade medvind var sin halvlek och Boren vann rättvist. Efter att bland annat ha bränt en straff.

–  Bra match i svårspelat väder. Vi var bättre sett över 90 minuter, tycker Mikael Lindman.

Boren spelar borta på lördag, mot ett Kenty som jagar Smedby i toppen.

I damtrean vann Motala AIF hemma mot Lindö B, 3-2 (0-1) efter en vändning i andra halvlek. Felicia Holgersson gjorde två mål och Anna Gullberg svarade för segermålet.

Karta: Borens IK