Varje år delas det ut pris till de medarbetare som imponerat mest under det gångna året. I år var det personalen på Motalas lokalkontor som hyllades för att de utmärkt sig under 2017 inom bland annat försäljningstillväxt och kundnöjdhet. Två gånger tidigare har de nominerats, men i år räckte arbetsinsatsen hela vägen fram.

– Vi är glada och tacksamma över våra kunder, att de uppskattar det vi gör. Det här är en bekräftelse på att det vi gjort är rätt. Samtidigt försöker vi vara ödmjuka och se värdet i alla människor. Det handlar inte om att dra upp sista kronan ur varje affär, säger fastighetsmäklare Lars Bjerlöw som driver franchiseföretaget i Motala tillsammans med fastighetsmäklare Niklas Wärn sedan nio år tillbaka.

Båda har en lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har jobbat ihop sedan 1990-talet. I dag arbetar sju personer på Motalafirman, fem mäklare och två assistenter. Men Lars Bjerlöw poängterar att de också har ett värdefullt samarbete med övrig personal, lokalt, på bank- och försäkringssidan. Därför fick alla del av de tårtor som Bjerlöw och Wärn bjöd på i början av veckan för att fira utmärkelsen.