Minnesord Agneta Alvefjord

Agneta Alvefjord

Agneta Alvefjord

Agneta Alvefjord

Foto: Privat

Minnesord2021-06-10 11:00

Den 17 maj fick Wolfgang och jag det tragiska meddelandet att vår vän Agneta Alvefjord den 16 maj hade somnat in, i kretsen av sin familj, efter en tids sjukdom. 

Vi lärde känna Agneta och hennes man för 50 år sedan, när hon vikarierade för mig då jag var mammaledig. Agneta och jag fann varandra direkt. Våra samtal ville inte ta slut, och vi kunde prata med varandra om allting! Agneta var en mycket livfull och glad person och vi skrattade mycket. Vi har haft så roligt ihop! Vad jag kommer att sakna dessa stunder!

Under de här åren har vi gjort många resor tillsammans. Först med familjerna, och sedan med våra respektive män, men även med gemensamma vänner. Vi har gjort shoppingresor, solresor och skidresor, och för bara några veckor sedan planerade vi, hur vi i höst skulle fira vår 50-åriga vänskap. 

Två veckor innan Agnetas bortgång var Agneta och Lasse på besök i vår sommarstuga. Det var sista gången vi träffade Agneta. Ingen kunde då ana att hon 14 dagar senare inte längre skulle finnas bland oss.

Vi saknar henne så mycket, men minns de glada stunder vi haft tillsammans. Minnena kommer för alltid att finnas kvar. 

Våra tankar går i dessa dagar till familjen, maken Lasse och barnen med familjer.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!