André Rako har flyttat till Stockholm där han fått jobb. Det är oklart om han ska fortsätta spela fotboll, tidningen har inte kunnat nå honom för en kommentar.

André Rako har i alla fall varit en av Motalafotbollens stora profiler de senaste åren med spel i Maif, LSW och Boren. 24-åringen gjorde i år 13 mål på ungefär hälften av matcherna som han spelade.

I övrigt ser Boren ut att kunna behålla sin trupp, som avslutade säsongen.

– Det ser jättebra ut, säger Andreas Johansson som själv träder ifrån uppdraget som huvudtränare för att i stället bli en sorts huvudansvarig för herrverksamheten och en resurs kring herrlaget.

– Det tar mycket tid att vara huvudtränare. Vi har något jättebra på gång, men det är oklart var det landar, säger "Adde", just nu på fotbollsresa i Skottland med polare.

Både Martin Axén och Rickard Göthberg är Borenkillar som placeras i en tänkbar tränartrojka nästa år.

Axén, målvakt i Boren i år, säger dock själv att han inte fått någon fråga, men att han kanske i någon form kan tänka sig att träna Boren.

– Jag vill först veta vad Boren vill ordentligt och jag vill ha en ordentlig stab kring laget. Tränaren ska inte behöva sköta så mycket själv utan mer bara träna laget, vara med på träningar och matcher och ta ut laget. Sedan behövs fler personer i en bättre organisation runt omkring, säger Martin Axén.