Nader Moini och dennes kompanjon, Dastan Chaomar, driver flera olika verksamheter som kräver stora arbetsinsatser.

Förutom Berggrens Källare med restaurang, hotell, catering, konferenser och olika typer av event handlar det om Hamnpiren Café och Slusskiosken med tillhörande minigolfbana.

– Vi engagerar oss också i det som rör turismen i Motala, till exempel Stadsfestivalen. Vi vill att nöjeslivet i kommunen ska blomstra, säger Nader Moini som inte behöver särskilt lång betänketid för att bekräfta bilden av att egenföretagare har långa arbetstider.

– Sommartid och perioden kring jul och nyår är det som mest hektiskt för oss. Då arbetar vi säkert 80 timmar i veckan.

– Vi kör igång kring nio på morgnarna och går inte hem förrän ett eller två på natten.

Nader menar att det är ett sätt att leva, att egenföretagare sällan eller aldrig släpper greppet om de uppgifter som väntar runt hörnet.

– På något sätt är man i tjänst så fort man vaknar tills att man somnar på kvällen.

– Det går inte att räkna timmarna som kanske en anställd gör.