Mycket arbete har gjorts och framsteg nåtts. Men några nyckelfrågor återstår fortfarande, konstaterar mötesordförande Jeroen Dijsselbloem sedan euroländernas finansministrar diskuterat Greklands ekonomiska läge.

Tiden har tickat på utan enighet kring de fortsatta reformer som Grekland lovat utföra för att nästa utbetalning ska kunna göras inom ramen för den krisuppgörelse som nåddes sommaren 2015.

Oron är tydlig.

Ju längre det dröjer, desto mer ökar osäkerheten i Grekland och på marknaden, säger EU-kommissionens finansansvarige Pierre Moscovici.

De närmaste dagarna ska nu samtalen "intensifieras" i Bryssel i hopp om att göra allt klart i tid till nästa eurogruppsmöte, på Malta den 7 april.

Det här är inget löfte om att allt ska vara klart till dess, men det finns en stark vilja till att reda ut de återstående frågetecknen så fort som möjligt, säger Dijsselbloem.

I Grekland protesteras det samtidigt från anställda på de grekiska skattemyndigheterna.

Återigen förbereder de för åtgärder som kommer att slå mot samma grupper i samhället: låg- och medelinkomsttagare, säger Dimitris Merkos, regionchef på skattemyndigheten till en lokal tv-kanal, enligt Reuters.