Logga in
Logga ut
Mat Mat Mat Mat
Ingår i dagens lunch:
Onsdag 20/6
Dansk Bookmaker (GF, LF) Serveras med potatisgratäng, bacon och rödvinssky, toppas med pepparrot.
85
Pocherad Fiskfilé (GF, LF) Serveras med kokt persiljepotatis och ägg & persiljesås.
85

Onsdag 20/6
71:ans lunchbuffé (inkl. råkostbuffé, dryck, dessert, kaffe m.m.)
90
Persiljejärpar med kokt/stekt potatis, gräddsås och lingon
Ostfylld kycklingfilé med kokt/klyftpotatis och rosépepparsås
Dagens 3:e rätt: Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor
Dagens på Mat & Café 59:an - rätt 1 & 2
75

Onsdag 20/6
Fläskschnitsel, persiljesmör/bearnaise, st.pot. ärtor
69
Kåldolmar, sås, pot, lingon
69
Stekt strömming, hemlagat mos, s. smör, rårörda lingon, ärtor
69
Dillkött, kokt pot.
69
Pensionärer
58

Onsdag 20/6
Sillunch med småvarmt
98
Vaniljpannacotta med marinerade jordgubbar
Veckans Vegetariska : Smörkokt blomkål med persiljecréme
98
Köttbullar med gräddsås och rårörda lingon
98
Pensionärslunch från 13:15 - 14:00
89

Onsdag 20/6
Fläsksnitzel med kapris, citron och ansjovis
89
Fiskqueneller med kräftsås och färskpotatis
DESSERT: Jordgubbstårta
VECKANS SOPPA: Potatis- och purjolökssoppa
VECKANSVEG: Falafel med sweet chili

Lunchsökning
Välj ort/område Markera/avmarkera alla
Motala
Datum Markera/avmarkera alla
18/6(måndag)
19/6 (tisdag)
20/6 (onsdag)
21/6 (torsdag)
22/6 (fredag)
23/6 (lördag)
24/6 (söndag)
Just dessa restauranger Markera/avmarkera alla
Café Paus
Hamnkrogen i Motala
Kathy Thai
Levins Matsalar
Lux Restaurang
Magasinet
Mat & Café
Motala Golfrestaurang
Nya köket
Restaurang Karolinen
Restaurang Nostalgi
Restaurang Sjövik
Skepparpinan